Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on: Facebookissa 
Instagramissa 

Mainitse meidät:
#ylatuuhonen
@ylatuuhonen

 

Ruokailu maatilalla

Aamiaisen erikoisuuksiin kuuluvat oman tilan luomuviljasta keitetty kaurapuuro, kotitekoiset leivät sekä puutarha- tai metsämarjoista valmistettu kiisseli ja kotimehu. Arvostamme hyvää ja perinteistä kotiruokaa. Ateriat valmistamme paljolti omista ja lähiseudun raaka-aineista, joista osa on luomua. Ruokailut järjestämme tilan päärakennuksessa noutopöytätarjoiluna.

 

Ruokailujen henkilöhinnat:

Aamiainen            10 € 
Päivällinen            22 €    

Lapsialennukset koskevat myös ruokailuja.

 

Huomioimme myös erikoisruokavaliot, kun ilmoitat asiasta etukäteen.

Ruokailut tulee varata etukäteen. Aamiaisaikataulu sovitaan tapauskohtaisesti ja päivällinen tarjoillaan noin klo 18. Kesäaikaan soitamme päivälliskutsuna tilan vanhaa vellikelloa.

 

Voit myös tehdä eväsleivät ja täyttää oman termoksesi (kahvi tai tee) aamupalapöydästämme lisämaksua vastaan päivän luontoretkeäsi varten. Muistahan ilmoittaa asiasta etukäteen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä tarjottavia. Kurkkaa lähiseudun luontokohteet nähtävyydet-sivultamme.

 

Meillä voit myös viettää pienimuotoisia juhlia, joihin voit tilata monipuolisemman kattauksen esim. kalojen, raasteiden, laatikoiden sekä jälkiruoan osalta. Juhlapyhien ruokailupalvelut ovat erikoishintaisia. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieleisenne menu.