Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ylä-Tuuhosen maatila
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on: Facebookissa 
Instagramissa 

Mainitse meidät:
#ylatuuhonen
@ylatuuhonen

 

Maatilamajoitusta 

Majoittuminen maatilallamme noudattaa talonpoikasta tyyliä. Rakennukset on kunnostettu ja kalustettu perinteitä vaalien sekä luonnonmateriaaleja käyttäen, minkä ansiosta ne ovat hyvin hengittäviä.

 Majoitus alkaen 60 €/2 hlöä pienessä aittakamarissa. Tarkemmat hintamme, kuvaukset sekä kuvat majoitusmahdollisuuksista löydät majoituskohteista. Juhlapyhät, kuten juhannus ja joulu, ovat erikoishintaisia. 

 

Ympärivuotisesti tilallamme voit majoittua:

  • Vierastalo Eetula, jossa kolme erillistä makuuhuonetta ja jaetut yhteiset tilat.    
  •  Kaksikerroksinen Makasiiniaitta 2-5:lle hengelle.

Kesäaikaan, toukokuusta syys-lokakuulle, majoitusta myös kesäaitoissa:

Kesäkäytössä olevien aittojen kylpyhuoneet sekä keittiö ovat erillisessä Saunatuvassa. Aitoissa on ikkuna ja sähköt sekä sähköpatteri.

Kurkista linkkien kautta Vierastalon kamareihin sekä aittoihin ja tee varaustiedustelu.

Lapsialennukset

ovat voimassa kahden aikuisen seurassa matkaavien lasten kohdalla, kun lapsi majoittuu samassa kamarissa tai aitassa. Lapsialennukset lasketaan aikuisten 1. yön normaalihinnasta. 

  • 4-11 vuotiaat: -50 %
  • 2-3 vuotiaat: -75 %
  • alle 2-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi. Pinna-/lastensänky tarvittaessa huoneeseenne, pinnasänky ja lakanamaksu 10 €. Ilmoittathan toiveen varausta tehdessä. 

 

Lemmikkieläimet 

Eläinmaksu koirasta tai kissasta 10 € / eläin. Eläimet ovat tervetulleita tilallamme ympärivuotisesti Makasiiniin. Kesällä eläinten kanssa matkustaville soveltuvat kesäaitat: Liha, Rätti ja Ryysy. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi.

 

Palvelut

Kesäaikaan soutuvene ja leveäpohjainen kanootti ovat vapaasti käytettävissänne. Soutuveneestä ja kanootista perimme maksun, mikäli haluat vuokrata sen koko päiväksi. Hiekkarannan puoleisesta puuliiteristä löytyy pelastusliivejä käyttöönne.

Talvella, sään suosiessa, tilalla on käytettävissä myös muutama perinteinen potkukelkka

 

Asumme seudulla, jossa ei ole julkista liikennettä. Linja-autoilla pääsee Ruoveden keskustaan ja junilla sekä Vilppulan että Haapamäen rautatieasemille. Haemme bussilta tai rautatieasemalta korvausta vastaan. Emme kuitenkaan pysty kuljettamaan pieniä lapsia, sillä lain mukaan alle 135 cm pitkä lapsi tarvitsee turvaistuimen henkilö-, paketti- ja kuorma-autolla matkustaessaan.

lmoitathan kyyditystoiveestasi tiedustellessasi/varausta tehdessäsi, näin nouto järjestyy helpoiten ja saamme sovittua aikatauluista. Kyytiimme mahtuu enintään 4 henkilöä. Suuremmalle ryhmälle, suosittelemme tiedustelemaan kyytiä paikallisilta kuljetuspalveluyrityksiltä.