Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Irma ja EskoIrma ja Esko

Irma ja Esko Ylä-Tuuhonen 
Tanhuantie 105
34600 Ruovesi, SUOMI
 
050 553 4264
info@yla-tuuhonen.fi
https://yla-tuuhonen.fi

 

Ota yhteyttä -lomake

Maksutietomme

 

Ylä-Tuuhosen maatila on myös Facebook:ssa  ja Instagram:ssa 

Mainitse meidät #ylatuuhonen ja @ylatuuhonen

 

Maatilamajoitusta 

Majoittuminen maatilallamme noudattaa talonpoikasta tyyliä. Rakennukset on kunnostettu ja kalustettu perinteitä vaalien sekä luonnonmateriaaleja käyttäen, minkä ansiosta ne ovat hyvin hengittäviä.

 

Majoitus alkaen 60 €/2 hlöä pienessä aittakamarissa. Tarkemmat hintamme, kuvaukset sekä kuvat majoitusmahdollisuuksista löydät huonetiedoista. Juhlapyhät, kuten juhannus ja joulu, ovat erikoishintaisia. 

 

Majoitusvaihtoehdoista valittavissanne ovat:

  • Vierastalo Eetula, jossa kolme erillistä makuuhuonetta ja jaetut yhteiset tilat.
  •  Kaksikerroksinen Makasiini-aitta 2-5:lle hengelle.
  • Kesällä käytössänne ovat myös romanttiset aittakamarit aittarivissä sekä pienen kylätien toisella puolella sijaitsevat kunnostetut vaateaitat Rätti ja Ryysy. Kyseisiin aittoihin mahtuu 1-5 henkeä, aitasta riippuen ja niiden kylpyhuoneet sekä keittiö ovat erillisessä Saunatuvassa. Aitoissa on ikkuna ja sähköt sekä sähköpatteri. 

Lapsialennukset kahden aikuisen seurassa:

  • 4-11 vuotiaat: -50%
  • 2-3 vuotiaat: -75%
  • alle 2-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi. Pinna-/lastensänky tarvittaessa huoneeseenne, pinnasänky ja lakanamaksu 10 €. Ilmoittathan toiveen varausta tehdessä. 

Eläinmaksu koirasta tai kissasta 10 € / eläin. Eläimet ovat tervetulleita tilallamme Makasiiniin, Köökkiin, Lihaan, Rättiin ja Ryysyyn. Ilmoitathan lemmikistäsi varausta tehdessäsi.

 

Palvelut

 Soutuvene ja leveäpohjainen kanootti ovat vapaasti käytettävissänne. Soutuveneestä ja kanootista perimme maksun, mikäli haluat vuokrata sen koko päiväksi. Hiekkarannan puoleisesta puuliiteristä löytyy pelastusliivejä käyttöönne.

Talvella, sään suosiessa, tilalla on käytettävissä myös muutama perinteinen potkukelkka. 

 

Asumme seudulla, jossa ei ole julkista liikennettä. Linja-autoilla pääsee Ruoveden keskustaan ja junilla sekä Vilppulan että Haapamäen rautatieasemille. Haemme bussilta tai rautatieasemalta korvausta vastaan. Emme kuitenkaan pysty kuljettamaan pieniä lapsia, sillä lain mukaan alle 135 cm pitkä lapsi tarvitsee turvaistuimen henkilö-, paketti- ja kuorma-autolla matkustaessaan.

lmoitathan kyyditystoiveestasi tiedustellessasi/varausta tehdessäsi, näin nouto järjestyy helpoiten ja saamme sovittua aikatauluista.